Anomalisa (2015)

06. Feb, 2018
Kl. 19:00
Pris: 40,- / 60,-
Event type:

A small film about human identity told through stop-motion puppets. 

I Michael Stones verden ser og høres alle like ut, og den grå hverdagen har gjort ham til en mann blottet for engasjement. Tross hans stilling som kundeservice- ekspert har han vanskeligheter med å forholde seg til andre mennesker, også sin egen familie. På en reise for å promotere sin nye bok møter han Lisa, som snur opp ned på tilværelsen. Men er hun nok til å få liv i den livløse dukken?

Kaufmans eget teaterstykke har nå blitt et kritikerrost cinematisk dukketeater. Med surrealistiske grep utforsker filmen menneskelig identitet gjennom stop motion-dukker. Den publikumsfinansierte filmen viser en miniatyr-utgave av det virkelige liv, og resultatet har blitt noe som føles både virkelig og uvirkelig på samme tid. I en film som handler om dukker finner vi også noe dypt menneskelig.

Customer sevice expert and author Michael Stone is drowning in the mondanity of his own life. To him, every person looks and sounds the same. This is until he meets Lisa, a woman he belives can bring him back to life.

Charlie Kaufman & Duke Johnson
USA
2015
BLU-RAY
90 MIN

Skrevet av ARNHILD SOLFJELL

Pris: 40,- / 60,- + kontingent 25,- (kontingent betales ved førstegangsbesøk og er semesterbasert)
Billetter kan kjøpes i døra.

Kommentarer: