Alene Hjemme (1990)

04. Dec, 2017
Kl. 19:00
Pris: 40,- / 60,-
Event type:

For mange av oss er det ikke jul før vi har fått sett Alene Hjemme og lille Kevin, spilt av en ung Macaulay Culkin, ta hånd om skurkene på kreativt vis.

McCallisterfamilien planlegger å feire julaften sammen i Paris. Kvelden før de skal dra kommer minstemann i flokken, Kevin, i en stor krangel med familien og før han legger seg ønsker han at de skal forsvinne for alltid. I alt styret før avreise neste morgen klarer familien å glemme Kevin og da han endelig våkner har ønsket hans har tilsynelatende gått i oppfyllelse. Han opplever uavhengighet for første gang i sitt liv og i begynnelsen feirer han sin nye frihet mer stor glede, men det blir fort problemer når den skumle naboen hans kommer snokende rundt huset. I tillegg er det to innbruddstyver som bryter seg inn i husene i nabolaget. De kommer seg etter hvert til Kevin sitt hus og han blir nødt til å holde dem ute med forskjellige feller og forhindringer.

Fantastisk musikk fra John Williams bidrar også til å skape julestemning. Vår favorittfilm som barn holder seg like bra i voksen alder; Alene Hjemme er en utrolig koselig og morsom julekomedie som passer for barn og voksne.

English:

Kevin McCallister is accidently left home alone when his family leave for their Christmas vacation in Paris. When burglars try to break into Kevin’s house he has to keep them out with various traps and tricks.

Chris Columbus
USA
1990
Blu-ray
113min

Pris: 40,- / 60,- + kontingent 25,- (kontingent betales ved førstegangsbesøk og er semesterbasert)
Billetter kan kjøpes i døra.

Kommentarer: