Cinema Neufs billettsystem

Kategori: Til info

Vi har fått litt tilbakemeldinger på at billettsystemet vårt er litt forvirrende, og det ønsker vi jo ikke at det skal være. Derfor kommer her en oppklaring og oversikt over de forskjellige billettypene og medlemskapene. Alle priser gjelder våre ordinære visninger hver mandag, tirsdag og torsdag gjennom semesteret.

Legg gjerne igjen kommentarer i feltet under dersom du har videre spørsmål!

  • Filmklubbmedlemskap: ALLE besøkende må betale 25kr i semesteret for filmklubbmedlemskap. Norske filmklubber er pålagt å ta kontingent og registrere sine besøkende som medlemmer. Dette er bl.a. for å få videre støtte til å drive filmklubben, samt andre praktiske og økonomiske grunner. Medlemskapet kjøpes i Glassbaren på Chateau Neuf sammen med billetten din (se under), og du blir deretter registrert på medlemslistene våre ved inngangen til Lillesalen. Medlemskap er i tillegg til kinobilletter.
  • For medlemmer av Det Norske Studentersamfund (DNS): Cinema Neuf er en del av Studentersamfundet, og gir rabatterte billetter til Studentersamfundets medlemmer. Medlemskapet koster 200kr, og kan kjøpes på nett, via sms eller i Glassbaren på Chateau Neuf (klikk på lenken over for detaljer). Man trenger ikke være student for å være medlem, man trenger kun ha lyst på medlemsfordeler som billigere billetter til film, teater, konserter mm., få billigere servering på huset, og være villig til å betale 200kr for det.
    • I studieåret 2013/14 er selve kinobilletten gratis for DNS-medlemmer, som en del av markeringen av Studentersamfundets 200-årsjubileum (De siste år har billettprisen for DNS-medlemmer ligget på 40kr).
  • Du som ikke er DNS-medlem: For alle som ikke er medlem av DNS, koster selve kinobilletten 60 kr.

 

Velkommen på visning!

 

Helene Aalborg, leder i Cinema Neuf

Kommentarer: